Вшанування громадян похилого віку

2014-10-03

/Files/images/IMAG1571.jpg

День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

Метою його святкування є зосередження уваги на проблемах літніх людей, підвищення рівня поінформованості суспільства щодо питань демографічного старіння, індивідуальних та соціальних потреб літніх людей, їх внесок в суспільний розвиток, необхідності зміни ставлення до літніх людей, необхідного догляду, забезпечення їм незалежності, участі в житті громадськості.

В дошкільному навчальному закладі з дітьми старшого дошкільного віку були заплановані та проведені заходи щодо відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана. Це тематичні бесіди з патріотичного виховання,читання творів В. Сухомлинського „Тихо,тихо,бабуся відпочиває”, „Голос казки”, „Старий пень”, „Святковий обід” та інші; Хвилинки – роздуми.

03 жовтня діти старшого та молодшого дошкільного віку груп № 8,10,9,6 разом з вихователем Невідомою О. В., музичними керівниками Кузнєцовою Н. В., Любімцевою Я. В., практичним психологом Ушкаленко І.О. та вихователем – методистом Дацковською В. Г. відвідали стаціонарне відділення районного територіального центру.

Діти виконували пісні,частушки, вірші, веселий танок. Музичне привітання та добрі побажання були проникнути добром, людяністю та милосердям.

Всім людям похилого віку бажаємо довгих років життя, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок і найдорожчого – міцного здоров’я і миру.

/Files/images/IMAG1580.jpg/Files/images/IMAG1584.jpg/Files/images/IMAG1588.jpg/Files/images/IMAG1589.jpg/Files/images/IMAG1593.jpg/Files/images/IMAG1594.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 134