• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • новини
  • Свято "Козацькому роду нема переводу”

Свято "Козацькому роду нема переводу”

2019-10-10

/Files/images/20191009_104714.jpg

09 жовтня у дошкільному навчальному закладі відбулося свято“Козацькому роду нема переводу”, присвячене Дню Українського козацтва та Дню захисника України.

Заклад дошкільної освіти —це заклад, де завжди шанують звичаї, тут традиційно проводять національні українські свята. У затишному колі вихованців старших груп та їх татусів, педагогів, пройшло музично - фізкультурне свято. Під звуки «Козацького маршу», вихованці старших груп святково одягнені в українських костюмах, зайшли до музичної зали. заспівали Гімн України. Вихованці разом з батьками взяли участь у козацьких змаганнях, здолали безліч перешкод, метою яких було показати маленьким козачатам, яким повинен бути справжній чоловік, підкреслити його важливі риси характеру та спритність, волю, силу та мужність. Вихованці , татусі та педагоги – всі разом будували фортецю і показали свої вміння працювати у команді разом.

На святі відчувався позитивний настрій та піднесення.

І ми, дорослі, впевненні, що ті зерна знань та любові до своєї Батьківщини, гордості за свій народ, закладені нами, обов’язково зростуть, і наші вихованці стануть справжніми громадянами великої держави.

/Files/images/20191009_111500.jpg

/Files/images/20191009_114617.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 166