День похилого віку

2013-10-03

/Files/images/SAM_9052.JPG

Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня з 1991 року. Згідно сучасної класифікації Всесвітньої організації охорони здоров’я похилий вік людей починається з 60 років і триває до 74 років, з 75 до 89 років – старечий вік, а з 90 років і старше люди вважаються довгожителями.

День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

Метою його святкування є зосередження уваги на проблемах літніх людей, підвищення рівня поінформованості суспільства щодо питань демографічного старіння, індивідуальних та соціальних потреб літніх людей, їх внесок в суспільний розвиток, необхідності зміни ставлення до літніх людей, необхідного догляду, забезпечення їм незалежності, участі в житті громадськості.

В дошкільному навчальному закладі з дітьми старшого дошкільного віку були заплановані та проведені заходи щодо відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана .

03 жовтня діти старшого дошкільного віку груп № 11,№12 разом з вихователем Невідомою О.В., музичним керівником Кузнєцовою Н.В. та вихователем – методистом Дацковською В.Г. відвідали стаціонарне відділення районного територіального центру .

Діти виконували пісні,частушки,вірші,веселий танок . Музичне привітання та добрі побажання були проникнути добром, людяністю та милосердям.

Всім людям похилого віку бажаємо довгих років життя, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок і найдорожчого – міцного здоров’я і миру.

/Files/images/SAM_9044.JPG

/Files/images/SAM_9046.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 139