• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • новини
  • Відпочинок та оздоровлення дітей в закладі

Відпочинок та оздоровлення дітей в закладі

2015-07-07

/Files/images/IMAG3276.jpg

Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Для забезпечення успішного літнього відпочинку та оздоровлення дітей в умовах дошкільного навчального закладу було проведено підготовчу роботу. Працівники закладу з батьками пофарбували обладнання на ігрових майданчиках, замінили пісок в пісочницях, поселили казкових персонажів на майданчиках, що допомагає збагатити розвивальне середовище. Виготовлені з підручних матеріалів казкові герої збагачують тематику занять з дітьми під час літнього оздоровлення, активізують дитячий пізнавальний інтерес.

Працівниками дошкільного навчального закладу організовано цілоденне перебування дітей на свіжому повітрі, відповідно віку, тривалості сну і різних видів відпочинку. Основною метою роботи вихователів нашого садочку у літні місяці полягає в забезпеченні оздоровлення, збереження життя дітей та організації активної, змістовної, різноманітної та цікавої для них діяльності.

Протягом дня з вихованцями проводяться ігри , спостереження в природі, забезпечується самостійна художня діяльність, різноманітна трудова діяльність , а саме праця в природі. В групах старшого віку проводяться заняття з англійської мови.

Літо надає великі можливості для формування реалістичних уявлень у дітей про природу, для виховання у них допитливості, уміння спостерігати, логічно мислити.

/Files/images/IMAG3273.jpg

/Files/images/IMAG3269.jpg

/Files/images/IMAG3267.jpg

/Files/images/IMAG3266.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107